ZOEK
telefoon
BEL: 040-851 39 99
(ma/vrij 9:00-17:00 uur)

About Boek Entertainment

Boek-entertainment.nl is 100%
powered by HV Productions BV


HV Productions BV verzorgt de boekingen van een groot aantal artiesten, tv-personalities, chef-koks en sporters en heeft zich gespecialiseerd in het boeken van entertainment in de breedste zin.

Bekende namen als Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Wendy van Dijk, Winston Gerschtanowitz, Floortje Dessing en Richard Krajicek zijn enkele voorbeelden van ons uitgebreide aanbod.

HV Productions BV levert direct aan bedrijven, particulieren, instellingen en overheid en is vaste leverancier van entertainment aan vrijwel alle artiesten- en evenementenbureaus, cateraars en locaties.

HV Productions BV is zeer actief in vele disciplines! Zo verzorgt en produceert zij onder andere bedrijfsevenementen, social weekends, dance fashion-shows, catering en techniek. Door de kruisbestuiving van deze divisies is HV Productions BV in staat unieke crossmediale concepten te creëren.


Vecta


Boek-entertainment.nl/HV Productions BV is aangesloten bij de branchevereniging Vecta.
Alle leveringen geschieden volgens de Algemene Vecta Leveringsvoorwaarden, in combinatie met een aantal specifieke algemene voorwaarden van HV Productions BV.

Een Vecta-buro biedt garantie en kwaliteit:

  • Professioneel, deskundig en creatief
  • Onafhankelijk, dienstverlenend en kwalitatief hoogstaand
  • Zekerheid en betrouwbaarheid: het Vecta Garantiefonds
  • Kennis van betreffende wet- en regelgeving
  • Vecta-belangenbehartiging naar overheid, instellingen en instanties

Vecta Garantiefonds


Het Vecta Garantiefonds biedt opdrachtgevers van Vecta-buro's nog meer zekerheid. Schade ontstaan ten gevolge van het annuleren, voortijdig beëindigen en uitstellen van een evenement wordt vergoed, en ook insolventie van een Vecta-buro is meeverzekerd.

Informatie aangaande de Vecta, de Vecta Leveringsvoorwaarden en het Vecta Garantiefonds zijn na te lezen en te downloaden op www.vecta.nl

Vecta: Kruislaan 402 / 1098 SM Amsterdam / 020-8884826.