ZOEK
telefoon
BEL: 040-851 39 99
(ma/vrij 9:00-17:00 uur)

Entertainment nieuws

Shary-An dankbaar voor muziek

Geplaatst op 7 Augustus 2017

Zangeres Shary-An, die in 2010 meedeed aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, heeft veel te danken aan de man die haar ooit aanzette tot het maken van muziek. Op dertienjarige leeftijd werd ze onder de vleugels genomen van een begeleider in een jeugdtehuis waar ze destijds woonde. "Ik ben die man nog steeds ontzettend dankbaar en dat heb ik hem verteld toen ik hem onlangs weer tegenkwam", vertelt de zangeres zaterdag in het AD.

Het bleek dezelfde begeleider die een aantal jaar eerder ook Anouk aanzette tot het oppakken van een gitaar en haar op het pad van de muziek bracht. Shary-An probeert dat nu door te geven aan anderen door zelf muziekles te geven aan kinderen.

De 25-jarige zangeres staat zaterdag op de eerste boot in de botenparade van de Amsterdam Pride, waar ze als ambassadeur het openingsnummer I am What I am zingt.

In haar Antilliaanse gezin werd niet moeilijk gedaan over het feit dat ze op meisjes bleek te vallen. "Ik was geen meisjemeisje, maar hield meer van ravotten, voetballen en bomen klimmen. Dat vonden mijn broers wel leuk. Toen ik zei dat ik op meisjes viel, reageerden ze heel praktisch: 'dan gaan we gezellig met elkaar op vrouwenjacht'."

Bron: https://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/shary-an-dankbaar-voor-muziek

artiest background
Shary-An

Shary-An

Zangeressen