ZOEK
telefoon
BEL: 040-851 39 99
(ma/vrij 9:00-17:00 uur)

Entertainment nieuws

Guus Meeuwis eerste gast Ilse in Nashville

Geplaatst op 9 Augustus 2017

Guus Meeuwis is de eerste gast van Ilse DeLange in haar eerste tv-programma Ilse's Veranda. Vanaf donderdag 7 september ontvangt de zangeres wekelijks een Nederlandse gast die samen met haar op muzikale ontdekkingsreis gaat door Nashville.

Guus Meeuwis gaat met Ilse in de geboortestad van de countrymuziek op zoek gaat naar een artiest die zijn of haar eigen smart heeft omgezet in nummers.

Grote idool

In een volgende aflevering krijgt Ilse bezoek van Barry Hay, die Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder wil ontmoeten. Marc-Marie Huijbrechts onderzoekt samen met Ilse hoe tolerant het zuiden van de VS is tegenover homo's. Ook hoopt hij zijn grote idool Wynona Judd te ontmoeten.

Andere artiesten

Douwe Bob komt naar Nashville om de rauwe kant van de countrymuziek te onderzoeken. Als groot liefhebber van outlaw-sterren wil Douwe Bob net zoals zijn idool Johnny Cash optreden in een gevangenis.

 

Ellen ten Damme gaat met Ilse op zoek naar de rol van vrouwen in de countrymuziek en in de Amerikaanse samenleving. Kenny B wil meer weten van raciale en sociale ongelijkheid in het zuiden van de VS. De zanger hoopt Linda Martell te ontmoeten, de eerste zwarte zangeres in de countrymuziek.

Bron: https://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/guus-meeuwis-eerste-gast-ilse-in-nashville

artiest background
Guus Meeuwis

Guus Meeuwis

Zangers

artiest background
Ilse de Lange

Ilse de Lange

Zangeressen

artiest background
Douwe Bob

Douwe Bob

Zangers