ZOEK
telefoon
BEL: 040-851 39 99
(ma/vrij 9:00-17:00 uur)

Entertainment nieuws

Kerstliedje Miss Montreal meest gedraaid op radio

Geplaatst op 2 Januari 2018

Van alle kerstliedjes van Nederlandse bodem is Being Alone At Christmas van Miss Montreal tot nu toe het meest gedraaid dit jaar. Dat blijkt uit cijfers van Buma.

De hele top 3 bestaat uit liedjes van vrouwelijke artiesten, met Krystl (Wonderful Time) op twee en Lisa Lois (A Little Bit of Christmas) daarachter. Ook een ander kerstliedje van Miss Montreal, Christmas Hearts, bereikte de top 10.

De top tien wordt verder aangevuld met Nick & Simon (Best Time of the Year), Caro Emerald (Something for Christmas) en Marco Borsato (Kerstmis). Flappie van Youp van 't Hek staat op de tiende plek.  

Eerder deze week werd bekend dat de Buma Awards op 5 maart volgend jaar worden uitgereikt tijdens de vijfde aflevering van dit gala. De uitreiking van de prijzen vindt plaats in Theater Amsterdam. De Buma Awards worden sinds 2014 uitgereikt. Het zijn de opvolgers van de Gouden Harpen.

Hans van Hemert won dit jaar de Buma Lifetime Achievement Award. Van Hemert, bekend als producer van onder anderen Ramses Shaffy & Liesbeth List, Luv en Glennis Grace, kreeg de prijs voor zijn gehele oeuvre aan Nederlandse muziek.

Bron: https://www.nu.nl/muziek/5061188/kerstliedje-miss-montreal-meest-gedraaid-radio.html

artiest background
Miss Montreal

Miss Montreal

Zangeressen